Kiöntőláda - miez?

Annyi a lényeg, hogy haladok a korral. Ma már annyian hallatják a szavukat (tök mindegy, hogy kinek áll jól), hogy úgy éreztem, ha másoknak lehet, akkor nekem miért ne? Miért ne írhatnám le, hogy mit gondolok a kurva országról, egészen a szimpla hétköznapi dolgokig? Igyekszem, igyekszem. Szubjektív is maradni, meg minden. .:laslo:.

Témák, amik eddig voltak

Linkblog

Archívum

hiphop densz

2007.01.11. 23:14 laslo

Tipikus magyar happyend sztori, bár amilyen szerencsétlen merev és töketlen degenerált emberkék ülnek egy-egy magasabb poszton, könnyen végződhetett volna kevésbé ilyen mókásan. Azért a biztonság kedvéért kivizsgálták, nem mutathatjuk ki a testűleten belül zajló idétlenkedést! Gondolom miután felkerült a YouTube-ra, már annyira nem mertek keménykedni, ugyanis több, mint harmincezren nézték meg azóta, külfüldön sztárok lettek. Pedig csak munka után szórakoztak egyet.

Általában a kis ötletekből lesznek a legnagyobb alkotások. Hol itt a probléma? A probléma ott van, kéremszépen, hogy hetekig kell vizsgálni ebben az álkomoly balfasz magyar valóságban. Az amerikai katonák gyerekek hulláit gyalázzák meg Irakban, a németek meg csontvázakkal fotózkodnak. Tessék az olyanokat vizsgálgatni. Ne ezt a két szerencsétlent. Ez a többivel szemben vicces, és jópofa. Kár, hogy nem lesz második része. Nocsak, lehet, hogy mégis rájuk szóltak? Nem kéne ilyet fiúk legközelebb, ha számít testűlet.

Update: itt a videó is:



És most más. Még egy vicces hírt olvastam a napokban, Meggyőzte a bíróságot a rekorder gyorshajtó. Háhháá. Sok lúzer. Mármint sok lúzer police. Igazából ez már annyira szánalmas kategória, hogy innentől az ember nem tudja, a rendőröknek szurkoljon, vagy a 250-nel száguldó schumachereknek. Ez még idefért, ez az igazi magyar valóság.
Jaaaj RendőrBácsi Úr, ne tessék elvenni a jogsimat, épp Pesten jártam mikor a tüntetők bedobtak a nyitott ablakon egy követ ami pont ráesett a gázpedálra, és csodák csodájára pont akkor sikerült lepiszkálni mikor erre jártam. De láttam ki volt, és ő is alátámasztja ugyanezt.
Kevésbé vicces azért, ami az ember agyából marad ami az első szélvédőn beesik és azzal a lentülettel a hátsó szélvédőn távozik. Mindez mielőtt a driver annyit szólna, hogy 'miafaszom?!', reakcióidőn belül. Mindennek ellenére van valami mosolyogtató az egész történetben. Annyira balfasz, annyira magyar, hogy ilyet sehova máshova, semmilyen országba nem képzeltünk volna.

-laslo-

Szólj hozzá!

Címkék: rendőr tánc magyarok speed

A bejegyzés trackback címe:

https://laslo.blog.hu/api/trackback/id/tr3027915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása