Kiöntőláda - miez?

Annyi a lényeg, hogy haladok a korral. Ma már annyian hallatják a szavukat (tök mindegy, hogy kinek áll jól), hogy úgy éreztem, ha másoknak lehet, akkor nekem miért ne? Miért ne írhatnám le, hogy mit gondolok a kurva országról, egészen a szimpla hétköznapi dolgokig? Igyekszem, igyekszem. Szubjektív is maradni, meg minden. .:laslo:.

Témák, amik eddig voltak

Linkblog

Archívum

Közhírré tétetik

2007.01.14. 23:26 laslo

Kegyelmes Seres Gábor Bácsi Úr!
Ezennel meghirdetém blogom új arculatát, melyet kérek a legnagyobb alázattal mihamarabb elbírálni, s részéről kedvező döntést hozni.
Na viccen kívül most már remélem több embernek fog tetszeni ez a kicsit átalakított, csinosított, remélem mindenki számára igényesebb blogfelület.
Vegyétek figelembe a munkát is, ami ezzel jár, s azt az időt, amit elvesz a tanulástól!

Nna. Ígérem, a következő iromány már újra hosszabb, érdekesebb, vicesebb lesz!
Ámmen!

-laslo-

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://laslo.blog.hu/api/trackback/id/tr3228422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fruzs 2007.01.15. 16:22:59

Én nem igazán találom ezt sem a leg megfelelőbbnek, de te/ti tudjátok... Tulajdonképpen a fejléccel akad csak bajom, hogy a hölgyménynek látszó akalk/rajz miért tart fűrészt a kezében... Na de amm nemrosz így mindent öszevetve! Bocs ha tul kritikus voltam... :) Pusz
süti beállítások módosítása